A vonzó megjelenés titka

0
268
hajbeültetés

A szépség belülről fakad, szokták mondani. A megfelelő önértékelés, az önbecsülés és magabiztosság valóban megszépít. Azonban vannak esetek, amikor könnyen csorba esik az önértékelésünkön. Az evolúció és a történelem során a dús, hosszú hajkorona a fiatalság és egészség szimbólumává vált, éppen ezért ha a hajunkkal drasztikus változás történik, akkor az könnyen kihatással lehet lelki állapotunkra is.  Márpedig a hajhullás, a hajritkulás vagy a haj szerkezetének megváltozása előbb vagy utóbb szinte mindenkit érint valamilyen formában.

Van megoldás

A hajbeültetés végleges megoldást jelenthet. Újra természetes megjelenésű dús hajkoronája lehet. A hajbeültetés ma már egy olyan mértékeket öltő, kiforrott technológia, mely képes visszaadni sokak álmát, és ezzel együtt az elveszettnek hitt hajszálakat is. A hajbeültetés elve egyszerű: a fej olyan részéről vesznek hajat, ahol a hajszálak ellenállóbbak és nem hullanak ki. Majd ezeket az ellenálló szerkezetű hajszálakat ültetik a hajhiányos területre.

Válassza a megfelelő szakembert

Mivel a beavatkozást végző orvos kezébe adjuk új megjelenésünk sorsát, ezért válasszunk körültekintően.  A hazai hajbeültetés klinikák közül kiemelkedő a Sikos hajbeültetés klinika. A közel 20 éves szakmai tapasztalat, a legújabb technológia alkalmazása és a legmodernebb eszközök használata garantálja a páciensek elégedettségét.

Jó tudni

A hajátültetésnek nincs azonnali eredménye, sőt a hajvétel módjától függően pár napig még nyoma is lehet. A műtét előtt fontos, hogy tisztázzuk a szakorvossal a regeneráció folyamatát és a várható végeredményt is. A beültetett hajszálak melletti pörkök  4-7 nap múlva esnek le, a fejbőrön esetlegesen keletkező duzzanat és bőrpír fokozatosan csökken. Az átültetésre kerülő hajszálak sörteszerű hosszúságúak, (1-2 mm), ezek a beavatkozás után általában néhány hétig növekednek, utána kihullnak illetve kihullhatnak. Ez természetes folyamat, és nincs jelentősége a műtéti eredmény szempontjából. A hajhagymák a bőrben maradva regenerálódnak és kb. három hónap után indul meg az új hajszál növekedése.