Be Fit Be Happy edzőtábor – 2017 ősz

Idén már második alkalommal lett megszervezve a Be Fit Be Happy edzőtábor. Nyáron a Szelidi tó mellett edzhetett a kis csapat, ősszel pedig Egerszalókra esett a választás.

0
194

A tábor lényege nem kimondottan a súlyvesztés, hiszen 4 nap alatt nem lehet csodákat tenni senkivel, a sportot viszont ennyi idő alatt bárki megszeretheti. Ha az ember szép helyen van, jó társaságban, akkor a mozgás is jobban esik.

A kirándulás, közös főzések, programok mellett, köredzések és futások tarkították a táborozók napjait. Az edzéseket úgy állítottam össze, hogy kezdő és gyakorlott sportoló is végig tudja csinálni.

A közös főzések alkalmával pedig olyan ételeket készítettünk, ami beleilleszthető a diétába. Volt bográcsban lecsó, rántotta szénhidrát csökkentett kenyérrel, zöldségekkel, grillvacsora és cukormentes rizskoch.

Természetesen ha már Egerszalók volt a helyszín, akkor ellátogattunk a Szépasszony völgyébe is, ahol egy szuper hangulatú csalónappal és egy kis borkóstolással zártuk a tábort.

Szeretem látni mikor különböző korú, nemű, egyéniségű és érdeklődési körű embereket összehoz a sport, az edzések, a konditerem, és a Be Fit Be Happy, azaz én. Nyárra pedig egy nagyobb volumenű, külföldi tábor is tervbe van véve, amiről hamarosan pontos infóval is szolgálhatok.