Edzőterem ajánló – Fitness 2000, Budapest

Mi az első benyomás, amikor belépünk a konditerembe? Az hogy ez bizony hatalmas.. És minden tele van gépekkel.

0
1064
edőterem budapest

A számok igazán impozánsak: 1.000 négyzetméter (és ez csak a konditerem, a kardio teljesen külön van), azonkívül helyet kapott még az épületkomplexumban a tágas 200 nm-es öltöző és számtalan fitness terem a változatos csoportos óráknak. A teljes terület 3600 négyzetméter! Az már csak hab a tortán, hogy az edzőteremnek saját, kamerával megfigyelt parkolója van, így valóban csak az edzésre kell odafigyelnie annak, aki idejár.

A megközelítése sem túlzottan körülményes. Igaz, hogy a külterületnek számító Pesterzsébeten található, de a Boráros tértől 4 sávos úton lehet zavartalanul haladni, így a parkolóhely keresgélésre fordított idő helyett 10 perc alatt kényelmesen odaérhetünk.

Fitness 2000 recepció
Fitness 2000 recepció

Mi jut eszébe a látogatónak, amikor belép a Fitness 2000 bejáratán? Az ismert reklám szlogen: Ronda, de finom. Kívülről talán nem látszik hogy belül a hely igazi sportlétesítmény. A tulajdonos Pintér Ferenc igazi régi vágású testépítő, aki azt vallja egy konditeremben a gépek és eszközök számítanak, minden más csak sallang.

Ebből következően a gépválaszték valóban pazar. Több mint 200 db különféle erőfejlesztő gép van, a lényegesebb alaptípusokból több is, hogy ne kelljen várakozni. Tárcsákból és kézi súlyzókból is páratlan a kínálat:

  • 415 db kézisúlyzó, köztük 60 kg-osok is!
  • 920 db súlyzótárcsa, köztük 50 kg-osok is!

Nem véletlenül választotta a felkészüléshez számos sikeres sportoló ezt a budapesti edzőtermet. Az elért erőemelő és testépítő világbajnoki címek bizonyítják, hogy jól döntöttek.

A kardio teremben 53 db különböző gép szolgálja a zavartalan edzést, ráadásul a has-láb-popsi edzéshez külön elválasztott helyiségben lehet nekiállni, így a szégyellősebb hölgyek a zavaró tekintetektől távol tudnak nyugodtan edzeni.

Fitness 2000 cardio terem
Fitness 2000 cardio terem

Rendkívül jól felkészült személyi edzők – többen maguk is világbajnokok – segítik a hatékony edzést. A regenerálódáshoz saját krioszaunájuk van, ahol nagyon gyorsan lehet regenerálódni egy esetleges sportsérülés után.

A csoportos órákhoz 5 jól felszerelt külön terem áll rendelkezésre, így a klasszikusnak mondható Aerobikon kívül lehetőség van küzdősportokra, TRX és spinning edzésekre, kettlebellre, valamint az újdonságokra is, mint a Hot Iron, vagy az egyéb funkcionális edzések.

Még egy nagyon erős érv szól a Fitness 2000 mellett, ez pedig a felszereltséghez képest nagyon alacsony napijegy és bérlet ár.

Összegezve az értékelést: Aki valóban edzeni akar, az jól teszi, ha a Fitness 2000 edzőtermet választja, mert itt minden adott jó eredményhez. Értékelésünket alátámasztja a google és a facebook is, ahol a terem látogatói 4.5 ill 4.6 csillagot adtak.