Felejtsd el a nehézségeket, élvezd a lógást!

0
289
aerial, antigravity joga

A hétköznapok terheit letéve a teljes ellazulás élményét élheted át ezzel a zenés légtánccal. Kezdve az alap ászanákkal haladhatsz fokozatosan a komolyabb ügyességet kívánó, haladó gyakorlatok felé. Lehetsz akár túlsúlyos és kevésbé hajlékony, ebben egy mozgáskönnyítő módszerre találhatsz. Végezheted stúdiókban szervezett csoportos órákon, vagy a megfelelő aeriel eszközök beszerzése után saját otthonodban is.

légi joga

De mi is ez a mozgásforma és milyen előnyöket jelenthet számodra, ha megismerkedsz vele? Az antigravitációs torna New Yorkból érkezett, Christopher Harrison légtornász ötleteként. Egy hatalmas, mennyezetről lelógatott selyemkendő tartja meg testsúlyunkat, ami hintaként funkcionál és a hammock nevet viseli. Elemeli a tradicionális joga mozdulatokat a talajról, más pozícióba kerülünk, új motivációt találunk a gyakorláshoz.

relaxáció

Mozgása folyamatosan tudatos helyzetváltoztatásra készteti a testet, javítja mozgáskoordinációnkat, összpontosítást követel. Növekszik önismeretünk, átértelmeződnek az irányok, megváltozik az erőkifejtés, új izmok kapcsolódnak be. Fő előnye, ami a megszokott jóga elé emeli, hogy a felfüggesztett pozíció segíti a relaxációt, csökkenti a vérnyomást és természetesen erősíti az immunrendszert.

Vigyázat, a végén nehéz lesz abbahagyni!