Be Fit Be Happy Tábor 2018.06.10-17.

0
360
török riviéra

Török-riviéraDátum: 2018.06.10-17.
Úticél: Török-riviéra
Utazás: Repülővel
Szállás: 4*-os szállodában
Ellátás: All inclusive
Jelentkezési határidő: 2018.02.26.
Előleg: 15.000Ft/fő, amely foglaláskor fizetendő

 

Leírás: Egy nyaralás, mely nem csak egy nyaralás! 2018. június 10-én a Liszt Ferenc repülőtérről stratol a kis csapat és a cél a csodás Török-riviéra. Az antalyiai repülőtérről transzfer segítségével jutunk majd el a 4 csillagos szállodába, ahol a becsekkolás után átvehetjük 2 ágyas szobáinkat. Miután megkaptuk a karszalagunkat szabadon élvezhetjük az all inclusive ellátás adta lehetőségeket (napi háromszori főétkezés; a  nap folyamán snack (tea, kávé, szendvics, sütemény), helyi alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása).

Mitől életmódváltó ez a nyaralás

Attól, hogy a tábor ideje alatt veletek lesz Hohl Detti -edző/táplálkozási tanácsadó-, aki mindvégig azon lesz, hogy megszeressétek az egészséges életmódot. Lehetőség lesz konditermi edzésekre, szabadban tartott köredzésekre, futásokra, motivációs beszélgetésekre, kérhettek táplálkozási javaslatot és a legjobb, hogy az életmódváltás első lépéseit egy ilyen fantasztikus helyen teszitek meg. Az edzések mellett sok más szórakozást tartogat még nekünk ez az egy hét. A helyi magyar nyelvű asszisztenciának köszönhetően fakultatív kirándulásokra fizethetünk be, kiprobálhatunk különböző vizisportokat, fergeteges bulik várnak ránk, élvezhetjük a napsütést a medence mellett, animációs programokon vehetünk részt, megnézhetjük az esti showműsorokat, körbenézhetünk a városban, de a szálloda wellness szolgáltatásai között is csemegézhetünk.

Június 17-én pedig kipihenten, feltöltődve utazunk haza Budapestre.

Részvételi díj: 139.000Ft/fő-től

Tartalma: Repülőjegy, szállás 4*-os szállodában 2 ágyas szobában, transzfer, all inclusive ellátás, utas-, baleset-, poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás, magyar nyelvű asszisztencia a helyszínen.

Külön fizetendő: repülőtéri illeték, mely 27.000FT/fő

Életmódváltó program: 30.000FT/fő, amely nem képezi az utazási csomag részét, ez külön fizetendő.

Jelentkezési határidő: 2018.02.26-ig az előleg befizetésével (ütős előleg 15.000FT/fő). Ütős előleg akcióról itt tájékozódhattok bővebben. https://utazasok.invia.hu/elofoglalasi-akcio-utos-eloleg/

Infó, jelentkezés: 20/9-622-373 vagy detti2310befitbehappy@gmail.com vagy a Sziget Travel -Invia képviselet utazási irodában.
Sziget Travel Utazási Iroda Kft- Invia képviselet. 2316 Tököl, Hermina u 1-3.
E-mail:tokol@invia.hu
Tel:06-24-368-370

fitness táborA program minimum 11 fő jelentkezése esetén indul.

Minden utasnak rendelkeznie kell a visszaút dátumától számított 6 hónapig érvényes útlevéllel.

Az árak kétágyas elhelyezés esetén érvényesek a telítettség függvényében. Egyéb elhelyezésre (egyágyas) is van lehetőség, felár ellenében.

Az utazásszervező az árváltozás jogát fenntartja.

Általános tudnivalók Törökországról.
https://sunfun.hu/hu/pages/torok-alt-inf

Foglalás, illetve lemondás az utazásszervező átalános szerződési feltételei szerint.
http://cms.sunfun.hu/b2cDocuments/pdf/2017%20FOLDER/ASZF-A-Zig-AFA-UTL_2018.pdf