Fuss kollégáiddal a közös cél eléréséért!

0
54

A munkahelyi közösségek építése és a partneri kapcsolatok ápolása manapság az egyik legfontosabb feladata egy cégvezetőnek, HR vezetőnek, hiszen köztudott, hogy kiváló hatással van a közös munka színvonalára, az összehangolt teljesítményre és a munkahelyi kommunikációra. Mindezekre nagyszerű alkalmat kínál egy sportesemény, verseny, ahol közös élményt szerezhetnek és akár egy győzelmet is besöpörhetnek.

Az egészséges életmód jegyében egyre többen húznak futócipőt, így a cégeknél is egyre több futást kedvelő kollégával találkozhatunk. A tavasz közeledtével aztán alig várják, hogy a városból kilépve a természet legszebb részeit bejárva – vagyis befutva – kalandozhassanak.

Minden vállalat, cég fontosnak tartja a jól működő partneri kapcsolatok megőrzését, ápolását, hiszen a gyümölcsöző együttműködéshez fontos a jó összhang. A munkakapcsolaton kívüli egyéb programok új színt adnak, illetve más közegbe helyezik a kommunikációt, ezért érdemes erre is időt, energiát fordítani. Partnereik sportos munkatársai is biztos szívesen vesznek egy meghívást, illetve egy értékesítési verseny jutalmaként is nagyszerűen megszervezhető az alkalom.

Ha kicsit keresgélünk a meghirdetett programok között, több kiírásra is ráakadhatunk. Ilyen például április 19-én a II. BUMM TEREPFUTÓ verseny, ahol a cégeknek, vállalatoknak külön versenyszámot, mégpedig egy 9 km-es maraton váltó futást szerveznek. A tavaszi megmérettetésre 5 fős munkahelyi csapatok jelentkezését várják és cserébe kiváló szervezést, motiváló versenykörülményeket kínálnak a budai hegyvidék feltöltődést garantáló környezetében. A NEVEZÉS március 16-ig lehetséges, a www.bummsport.hu oldalon.

A közös megmérettetés előnyei:

• pozitívan befolyásolja a munkahelyi légkört
• ápolja, mélyíti a partneri kapcsolatokat
• hatékonyabbá teszi a kommunikációt
• növeli a munkateljesítményt
• erősíti a munkakapcsolatokat
• elkötelezetté teszi a munkavállalót
• fokozza a teljesítményt
• népszerűsíti a sportos életmódot, így növeli a munkatársak egészségét

Ezen kívül egy cégvezető olyan oldalról is megismerheti kollégáit, partnereit, ahogy a munkahelyi környezetben nem, pedig nagy segítségére lehet a beosztottja motiválásában, megértésében, az alá-fölé rendeltség helyes mederbe terelésében és a partneri kapcsolatok erősítésében.