Kangoo, ugráljunk, mint a kenguruk

A kangoo edzés hatékonyan növeli az állóképességet. Növeli a motivációt, koordinációt, az egyensúlyérzéket és egyben segít leküzdeni a stresszt, az egyik legvidámabb hangulatú, legizgalmasabb óra típus.

0
230

Kangoo cipő egy olyan szenzációs találmány, mely az ellipszis rugói és feszítő szalagjai révén képes csökkenteni a talajra érkezéskor fellépő becsapódás erejét. A kangoo használatával rendkívül magas energia felhasználást érhetünk el! Tanulmányok igazolták, hogy 25%-al több kalóriát égethetünk el, mint más gyakorlatoknál. A speciális cipő nagy előnye, hogy azok is használhatják, akik  nagy túlsúllyal küzdenek és mozgásszervi bántalmakban szenvednek –  a rugók ugyanis elnyelik a terhelés 80 százalékát, amely normál esetben az ízületeidet nyomná! A kangoo jumpot a felnőttek mellett a 6 évesnél idősebb gyerekek is használhatják – így akár az egész családoddal együtt mozoghatsz!

kangoo edzést azoknak a sportolóknak és sportkedvelőknek ajánljuk, akik magas energiafelhasználás mellett, az ízületekre és gerincre ható terhelést minimalizálni akarják. Mind emellett kedvelik a vidám, jó hangulatú órát!

Erősíti az immunrendszerünket, tüdőnket, szívünket, állóképességünk, rugalmasságunk, izomtónusunk, koordinációnk javul és nem utolsó sorban hatékonyan fogyhatunk!

Összességében rövid idő alatt nagyon intenzív mozgást végezhetünk, izgalmas és motiváló aerobik stílusban, mely folyamatosan motiválja és lelkesíti a résztvevőket.

Kangoo edzés lehetőségek:

Fitness 2000 edzőterem: https://fitness2000.hu/kangoo/