Milyen fitneszgépet válassz otthonra?

0
400

Nem kell letenned az edzésről akkor sem, ha jönnek a hidegebb napok. Tudjuk, hogy télen nehezebb rávenni magadat, hogy elmenj a fitneszterembe vagy kimenj edzeni a szabadba. Az edzéseket otthon is el tudod végezni, mely akár kifejezetten szórakoztató is lehet.

Ma már hatalmas a választék otthoni fitneszgépekből, így biztosan Te is megtalálod a Neked legmegfelelőbbet.

Futópad

Szeretsz futni, de az időjárás nem mindig kedvez Neked? Szerezz be otthonra egy futópadot . Az otthoni futópadokon könnyedén változtathatod a sebességet és a dőlésszöget, így futhatsz sík terepen, vagy akár hegymenetben is. A futás kitűnő zsírégető, megdolgozza és fejleszti a test fő izomcsoportjait. Közepes sebességű futással 30 perc alatt körülbelül 469 kcal is elégethetsz. Futópadon való futás kevésbé terheli az ízületeket, mint az aszfalton. Ha nem vagy túl jó erőben, akkor is elkezdheted az edzést, hiszen magadnak állítod be az edzés nehézségét.

Kinek ajánljuk?
– Fogyni vágyóknak
– Azoknak, akik izmot és állóképességet szeretnének fejleszteni.

Otthoni futópadok ára : 139.000 Ft-tól 999.900 Ft-ig

Szobakerékpár

A szobakerékpár egy igazi klasszikus, több évtizede töretlen a népszerűsége az otthoni fitneszgépek körében. Nem véletlenül, ugyanis viszonylag kis mérete miatt könnyedén elfér a lakásokban és ízületkímélő mozgásforma. Megdolgoztatja az alsótest izmait, fejleszti a comb-, vádli- és farizmokat. Izomfejlesztő hatása mellett pedig jelentős kalóriát égethetsz el kerékpározás közben. Kiváló rehabilitációs edzésforma. A kijelzőn nyomon követheted, milyen sebességgel haladsz, milyen távot tettél meg, és hogy mennyi kalóriát égettél el eddig, sőt egyes gépek még a pulzusszámodat is mérik.

A szobakerékpárok között több kategória közül választhatsz:

Hagyományos szobakerékpárok

Háttámlás szobakerékpárok

Speed bike / Spinning kerékpárok

Kinek ajánljuk?
– Fogyni vágyóknak
– Azoknak, akik fókuszáltan az alsótest izmait szeretnék fejleszteni
– Ízületi problémával küzdőknek
– Azoknak, akik rehabilitációs mozgásformát keresnek.
A szobabicikli igazi családi fitneszgép – a gyerekektől kezdve az időseken át mindenki használhatja.
Otthoni szobakerékpárok ára : 27.900 Ft-tól 500 000 Ft-ig

 

Elliptikus tréner

Az elliptikus tréner egy gépben egyesíti a taposás és a futás jótékony hatását – ezzel nemcsak az alsó testet, hanem az előre-hátra mozgatható karok segítségével a felsőtestedet is alaposan megdolgoztathatod. Rendkívül ízületkímélő edzést biztosít. Az elliptikus gépek közül választhatsz hátsó hajtásos elliptikus trénert és fronthajtásos elliptikus trénert . A fronthajtásos modelleknél elől helyezkedik el a lendítőkerék, sík pályán mozognak a lában, ezzel még jobban leveszik a terhet a
Az elliptikus tréner úgy imitálja a futást, hogy közben nem terheli az ízületeket, akkor is használhatod, ha mozgásszervi panaszaid vannak. Például boka- vagy térdsérülésed miatt nem futhatsz, akkor kiválthatod elliptikus tréneren való edzéssel.

Kinek ajánljuk?
– Fogyni vágyóknak
– Ízületi problémákkal küzdőknek
– Azoknak, akik teljes testedzést szeretnének végezni
– Azoknak, akik javítani szeretnék az állóképességüket
– Akár nagyobb testsúlyú felhasználóknak

Otthoni elliptikus tréner ára : 80 000 forinttól 800 000 forintig

Evezőpad

Az egyik leghatékonyabb otthoni edzés az evezőpados edzés, amit végezhetsz. Az evezőgép használata egyszerű, rendkívül hatékony és hamar érezhető a hatása. Felső- és alsótesttel egyaránt dolgozni kell edzés közben, így erősen megedzi a hát-, kar-, váll-, far-, comb- és vádli izmokat, ráadásul az állóképességedet is jelentősen javítja. Az otthoni evezőpadok általában összecsukhatók, így otthon kis helyen is elfér a gép.

Kinek ajánljuk?
– Fogyni vágyóknak
– Egészséges ízületekkel rendelkezőknek
– Azoknak, akik szeretnének izmot is építeni és állóképességet javítani.

Otthoni evezőpad ára : 75 000 forinttól 400 000 forintig