Popsi edzés otthon eszköz nélkül – 10 perc alatt

10 perc alatt elvégezhető teljes edzés a feszes és kerek popsik érdekében. Eszközhasználat nem szükséges.

0
4743

Hatékonyan összeállított gyakorlatsor a feszes fenék és combizmokért. Hatékonyságát a pulzus emelkedése már az első 2-3 percben mutatja. A mély kitörés a test többi izmára is hatást gyakorol, hiszen lendületből végezzük és időnként elég nehéz megtartani az egyensúlyunkat. Ezzel hasizmunkat és hátizmunkat is megdolgoztatjuk.

Nagyon sok erőt ad a képernyő jobb felső sarkában visszaszámoló stopper, így az elején is kitartóbbak vagyunk. A terpeszguggolásból felugrás a kitörés után a kezdőknek kicsit drasztikusnak tűnhet, de a feladás helyett végezhetjük ugrás nélkül. Ha rendszeresen gyakoroljuk, meglepően hamar tapasztalhatunk fejlődést. Izmaink rugalmasabbak, feszesebbek lesznek, ami a tavaszhoz közeledve egyáltalán nem elhanyagolható motiváció.

A guggolásoknál figyelnünk kell a szabályos végrehajtásra, mert a térdünk könnyen megfájdulhat. Próbáljuk úgy végezni a gyakorlatot, hogy a térdünk a bokát ne előzze meg, mintha egy székre szeretnénk leülni. Segíthet az egyensúlyozásban, ha a karunkat előre nyújtjuk.

A sorozat végén ne felejtsük nyújtani megdolgoztatott izmainkat.

A nyújtásról bővebben: Nyújtás edzés után 7 hatásos gyakorlat