Társkeresés és az egészséges életmód

El sem hinnéd, hogy milyen fontos az egészséges életmód és a rendszeres testmozgás a sikeres társkereséshez és a párkapcsolatok kialakulásához. Megmutatjuk, hogyan lehetsz vonzóbb az ismerkedés során, ha figyelsz az egészségedre és mindig fitten tartod magad

0
283
társkeresés és egészséges életmód

Miért fontos az egészséges életmód a társkereséshez

Az Első Találkozás ingyenes társkereső felmérése alapján, több tényező is hozzájárul ahhoz, hogy akik figyelnek az étrendükre és rendszeresen mozognak, sikeresebbek és eredményesebbek a pártalálás során.

Az első és talán legfontosabb, hogy a szép és karbantartott testalkat nemcsak vonzóbb a másik nem számára, hanem önbizalmat és nagyobb bátorságot is ad, ami lehetővé teszi, hogy valóban saját magukat adják a társukat megtalálni vágyók és ne kelljen valamilyen szerepbe bújniuk a randik alkalmával. Akik önmagukat adják az első találkozás alkalmával, biztosak lehetnek abban hogy későbbiekben sem fogja csalódás érni őket.

Az online társkereső oldalak használata során a párkeresők 85%-a szinte minden esetben a fényképek és a fotók alapján dönt. Valószínűleg ez nem okozott túl nagy meglepetést senkinek sem, azonban a felmérést végző Első Találkozás-t is meglepte, hogy a társkeresők a fotókat sokkal inkább azért nézik meg, hogy megállapítsák mennyire igényes az illető, milyen ruhákat hord és persze, hogy hol milyen környezetben készítette a fényképeket. Mint látszik, a fotókon látható összhang sokkal nagyobb szereppel bír, minthogy az, hogy kinek mekkora a mellbősége vagy mennyire izmos. Az elit társkereső oldalakat használó szinglik számára, egyértelműen az igényesség és a minőségi pártalálás a legmeghatározóbb, de ez szintén elmondható a komoly kapcsolatokat kereső emberekről is.

Kezdd el még ma az egészséges életmódot

Fontos, hogy az egészséges életmódot és a rendszeres testmozgást, ne csak a társkeresés idejére vedd elő a polcról, ennek egy életszemléletnek kell lennie, ami végig kísér majd az egész életeden keresztül. Nem csak ideiglenesen, hanem folyamatosan boldogság hormonokkal fog ellátni téged. Kezdd el kicsiben, kis lépésekkel, majd ahogy látod az eredményt, folyamatosan térj át az egészségesebb ételekre és az intenzívebb testmozgásra. Ez nem lóverseny, a cél hosszútávú és csakis magadért csinálod. Ezt sohase felejtsd el! A társkeresés során is egy hosszútávú és komoly kapcsolat kialakítása legyen a célod, így az ismerkedést sem szabad elkapkodnod, a lényeg hogy a boldogság és a kapcsolatod is sokáig kitartson. Ehhez azonban tenni is kell, éppen úgy mint az egészséges életmód megőrzéséhez.

Rendszeres testmozgás és életmód a pároddal

Miután megtaláltad a párod akár egy társkereső oldalon, akár a való életben, folytasd tovább a mozgást, de most már ne csak egyedül hanem a pároddal együtt. Válasszatok olyan mozgásformákat, melyek mind a kettőtök számára élvezetesek. Ezzel nem csak az egészségetekért tesztek, hanem egy remek és folyamatos közös programotok is lesz, ami segít a párkapcsolatotok megerősítésében és sok szép közös élményetek lesz a sporthoz és egymáshoz kapcsolódóan. Nincs is ennél szebb, közösen megélni a szép dolgokat az életben.

Kívánjuk a számodra, hogy legyél sikeres a társkeresésben és legyen kitartásod abban, hogy egy egészségesebb és mozgással tarkított életet kezdhess el még a mai napon.