Twerk – Popsi rázás felsőfokon

Ha otthon kívánod edzeni a popódat az egyik legjobb módszer a Twerk. Mint a mellékelt videó is mutatja, ez valódi sport és ha a párod rád nyitja az ajtót edzés közben garantált a siker. A mozdulatokat több népszerű video klippből is ismerhetjük.

0
2736

Forró nadrág, forró hangulat!
Rázzuk a popónkat zenére, ez a twerk, vagy twerking. Az őrület hazája Amerika, mint oly sok szórakoztató újdonságé. Otthoni körülmények között is forró hangulatot teremthet, ezért saját magunk, esetleg párunk szórakoztatására is kiváló lehet.

Mielőtt leírnád a mozgásformát az edzésre is alkalmas gyakorlatok listájáról, biztosíthatunk afelől, hogy a mozgást végző izmok kemény munkát végeznek. 

Belevághatsz tánctudással, vagy kezdőként, a helyes mozdulatra szó szerint meg kell erőszakolnod a testedet. Hanyagolnunk kell a már gyakran kipróbált csípőcsavarást, deréktekergetést. Engedjük el magunkat, toljuk előre a combunkat és rázzuk a popónkat. Fejkörzés, karmozgatás, fenékrázás, testsimogatás az alapmozdulatok lényege. 

Aki ügyes,  például külön-külön is képes mozgatni farpofáit, és közben úgy hullámoztatni a testét, hogy egy kígyó is megirigyelné! A mellékelt animáció mutatja a helyes mozdulatot. El lehet képzelni, milyen hatékonyan égeti ez a zsírt, főleg ha rendszeresen csináljuk.

Twerk Gif GIF - Find & Share on GIPHY

Mára egész ágazat épült a twerk popsi rázás mozgáskultúrája köré, így már tanfolyamokon tanítják fortélyait! Ha nem tudsz vagy akarsz elmenni, otthon is elkezdheted a twerket.

Végezetül egy klipp, hová lehet elérni. Garantált az esti party-n a siker!

És hogy hová járhatsz, ha nem otthon van kedved hozzá?